Olen lähettänyt ja vastaanottanut sadoittain erilaisia lehdistötiedotteita. Olen lukenut tiedotteita, joiden suomen kieltä en ymmärrä enkä varsinkaan sitä, miksi lehden pitäisi kiinnostua aiheesta.

Olen nähnyt myös paljon tiedotteita, jotka ovat olleet sellaisenaan valmista materiaalia lehden käyttöön. Ne ovat nykyresursseilla toimiville toimituksille kullanarvoisia.

Autan yrityksiä löytämään liiketoimintansa mielenkiintoiset uutiskärjet ja laatimaan ne vastaanottajalle helposti omaksuttavaan muotoon. Työn kautta minulle on muodostunut hyvä tuntuma siihen, miten erilaisia medioita kannattaa lähestyä.

Suunnittelen ja toteutan mielelläni myös laajempia yritysviestinnän kokonaisuuksia, kuten sidosryhmälehtiä ja muita organisaatiolle tärkeitä julkaisuja.

”Yhteistyömme Terhin kanssa alkoi vuosittaisen tiedotuslehtemme uudistuksella. Terhi toimi lehden konseptin kehittäjänä, toimitussihteerinä sekä juttujen kirjoittajana. Terhi pääsi nopeasti kartalle organisaatiostamme, ja ymmärsi muutostarpeemme sekä viestinnän linjan. Hänellä on sujuva kynä ja asiatekstit muuttuvat kohderyhmää kiinnostavaksi – asia, joka tiedeviestinnässä on haastava taito.”

Senja Jouttimäki
Lahden Yliopistokampuksen pääsihteeri