Mainostoimiston copywriterina olen kirjoittanut markkinointitekstejä laidasta laitaan sekä osallistunut luovaan ideointiin ja yritysten markkinointikonseptien luomiseen. Kokonaisvaltaiseen konseptisuunnitteluun hurahdin lopullisesti Markkinointi-instituutissa markkinointiviestinnän erikoisammattitutkinnon opinnoissa.

Olen mielelläni käytettävissä yrityksen omaa tiimiä täydentävänä suunnittelijana ja/tai copywriterina, mutta tarvittaessa toteutan toimeksiannot täysin itsenäisesti asiakkaan briiffien perusteella. Toteuttamo Verbaalin toimisto sijaitsee Lahden ytimessä coworking-tila Dooroomissa (olen itse myös yksi Dooroomin perustajaosakkaista), jossa työskentelee lukuisia kaltaisiani pienyrittäjiä pitkän linjan markkinointikokemuksella. Asiakasyritys voi helposti koostaa Dooroomin osaajista mieleisensä asiantuntijakokoonpanon ja maksaa näin täsmästi vain siitä osaamisesta, mitä kulloinenkin projekti tarvitsee. Teen tiivistä yhteistyötä Dooroomissa muun muassa Thero Designin ja Petri Koivisto Designin kanssa. Petrin ja minun saumattomaan yhteistyöhön voit tutustua Vaihtoehto mainostoimistolle -sivustollamme.

Minulle on kunnia-asia tarjota asiakkaalle aina hyvin perusteltu näkemys. Jos ei heti, niin hetken päästä. Iso Idea saattaa jalostua illalla lenkkipolulla, jossa hengitän luovasti hyvällä sykkeellä.

 

”Terhi on taitava laajojen markkinointikonseptien suunnittelija ja idearikas toteuttaja. Hän on aktiivinen, vastuuntuntoinen ja joustava. Terhillä on hyvät vuorovaikutustaidot ja hän osaa asettua asiakkaan asemaan. Erityisesti mainittakoon erinomainen kyky monipuoliseen kirjoittamiseen ja ideointiin. Lahden ammattikorkeakoulu ja Koulutuskeskus Salpaus saivat Terhin johdolla erottuvat ja monikäyttöiset konseptit markkinointiinsa.”

Tuula Kilpinen
Päijät-Hämeen koulutuskonsernin viestintä- ja markkinointijohtaja